Fiskgratäng med spenat

Inlägget postades: 2012-06-19 bloglovin 20:29:55
Fisk & skaldjur bloglovin Kommentar(er) 0
Ikväll åt vi en underbart god och krämig fiskgratäng. Recept under bilden.
4 portioner(blev över för oss som är 5 pers.)
Ugnstemperatur: 225 grader
 
600g laxfilé eller torsk(vi använde oss utav hälften lax och hälften torsk)
Salt och cayennepeppar
500g bladspenat
1 påse hollandaisesås(pulver)
2 äggulor
500g räkor, upptinade och rensade
ost
potatismos
 
Krama vattnet ur spenaten och lägg den i botten på en smord ugnsform. Salta och peppra fiskfiléerna, rulla ihop dom och lägg på spenaten. Gör i ordning hollandaiseåsen enligt anvisning på förpackningen, men minska något på vattnet. Låt svalna och blanda sedan i 1 äggula och ost. Gör i ordning potatismoset och rör i den andra äggulan. Lägg räkorna på fisken och bred över såsen. Sprittsa eller klicka potatismoset runt kanten på formen. Gratinera mitt i ugnen i ca 25 minuter. Klart att servera!
 
 

Kommentarer

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback